Taj Mahal, Gdynia
- Strona www:
- Wiesz o nadchodzącym wydarzeniu? Dodaj do Qype
- Więcej szczegółów:
3 recenzje miejsca Taj Mahal w języku polski
Jeśli macie ochotę zasmakować znakomicie przyrządzonych dań charakterystycznych dla kuchni tajskiej - koniecznie musiecie odwiedzić Taj Mahal. Nie rozczarowałam sie do tej pory żadną kompozycją, która przywędrowała na mój stół. Wszystko smakowało cudownie, szczególnie polecam przystawkę z pierożków w sosie śliwkowym, a na deser mrożone Malibu - po prostu pełen zachwyt. Jedynym “ale” są ceny, które nie należą do niskich, jednak na prawdę warto skusić się na wizytę w Taj Mahal
Przypuszczalnie najlepsza Indyjska restauracja w Trójmieście. Jedzenie ’’żywcem’’ ściągnięte z Indii- taj jak i kucharz, wielki szacunek dla niego za cuda jakie potrafi wyczarować. Jeżeli jest się smakoszem kuchni indyjskiej, przypraw a także całej kultury to ewidętnie warto tam zajżeć. Bo ja jedzeniem jestem zachwycona i zanjomi z którymi tam bywam każdorazowo wychodzą szczęśliwi i najedzeni.
lukasz-r A jakie mają ceny? Tego typu restauracje nie należą z reguły do najtańszych.
Pozdrawiam.
18 Marzec 2009
Niezaprzeczalnie najlepsza restauracja indyjska w jakiej gościłam. Co prawda wystrój może nie zachwyca ale jakość jedzenia i obsługi robi niesamowite wrażenie.
Pierwszy raz byłam tam naście lat temu, ale po dziś dzień pamiętam tamto niesamowite wrażenie i jakość potraw. O dziwo z czasem zmiany nie było wiele a jakość pozostała wciąż wspaniała i choć porządny obiad sporym jest wydatkiem, to warto się pokusić o taka rozpustę.
Dla mnie to jeden z punktów obowiązkowych przy wizycie w Trójmieście.