Mielżyński Winiarnia, Warszawa
Mo.-Fr. 9am-11pm
Saturday 11am-11pm
Sunday 12.45pm-6pm - Wiesz o nadchodzącym wydarzeniu? Dodaj do Qype
- Więcej szczegółów:
Możesz zamieścić dowolną liczbę zdjęć.
Dodawanie plików video jest możliwe tylko dla kont premium.
4 recenzje miejsca Mielżyński Winiarnia w języku polski
Zrecenzowane przy użyciu iPhone pobierz aplikację na iPhone
Jak na dobre wino w Warszawie to tylko do Mielrzynskiego na Burakowska.
Dobre i na randkę i na spotkanie pól oficjalne.
Szczególnie polecam hiszpańska Cave :)
Super jest tez duży talerz przekasek – idealny do każdego wina!
Bardzo ciekawa restauracja. Znajduje się w starej fabryce koronek, co daje miejscu dodatkową nutkę atrakcyjności. W okolicy wiele ciekawych sklepów z dodatkami do domu. Ostatnio otworzyli sklep z serami, który notabene gorąco polecam :)
Miejsce z bardzo przyjazną i miłą atmosferą. Skład z winem połączony z kuchnią. Kucharze przyrządzają potrawy na naszych oczach. Można usiąść "za barem" aby obserwować jak kucharze przygotowują nasze danie albo możemy usiąść przy jednym z kilku stolików. Dania smaczne, do wyboru przekąski, sałatki, makarony, ryby, mięsa - każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Ceny niewygórowane. Po pysznym posiłku możemy zaopatrzyć się na w wino na wynos do naszej domowej "piwniczki" z winami.
Pozdrawiam i polecam,
mike-r
Winiarnia połączona z restauracją. Ciekawa atmosfera: otwarta kuchnia pośrodku a po bokach palety z winami. Duży wybór win w różnych cenach, już od 30 zł. Nie ma stałego menu i karty dań, potrawy na dany dzień wypisane są na tablicy. Wszystko jest świeże i smaczne. Polecam sałatkę z kurczakiem i wino Artas. Obsługa miła i pomocna, bez dystansu, dba ciągle o klienta.