Kebabistan, Sopot

Napisz recenzję
Śledź
Zamknij

Po co sledzić?

Śledź Kebabistan i w pierwszej kolejności otrzymuj emaila z najświeższymi informacjami i aktualizacjami!

Kategorie:

Lubicz

23 recenzje

Recenzja miejca Kebabistan dodana 23 Czerwiec 2011

Zrecenzowane przy użyciu Blackberry pobierz aplikację na Blackberry

Naprawdę świetny kebab wołowy w postaci box'a z równie dobrą świeżą sałatką.

Zdjęcie użytkownika: Batuss

Batuss

Sopot

17 recenzji

Recenzja miejca Kebabistan dodana 29 Maj 2010

Dostaje pięć gwiazdek ze względu na podtrzymywanie tradycji oryginalnego kebabu i podawanie kilku ciekawych i innych "potraw" niż każdy inny kebab.
Jak wszyscy wspominają jest to po imprezowa przystań dla głodomorów imprezowych... kebab pierwsza klasa, polecam w szczególności kebab po kurdyjsku czy jakoś tak :)

Zdjęcie użytkownika: bury

bury

Gdynia

18 recenzji

Recenzja miejca Kebabistan dodana 19 Luty 2009

Nie można się nie zgodzić :) Miejsce jest “poimprezową mekką” dla głodnych i zmęczonych imprezowiczów. Ceny naprawdę ok, a smak - najlepszy kebab w Trójmieście :) Każdy znajdzie coś dla siebie.

Zdjęcie użytkownika: karkou

karkou

Gdynia

97 recenzji

Recenzja miejca Kebabistan dodana 17 Luty 2009

Ostatnio zostałam zaciągnięta na kebab przez znajomych w to właśnie miejsce. Była to 5 rano a im chciało się jeść po imprezie, no dobra też spróbowałam i… Był to najwspanialszy kebab jaki ostatnio jadłam. Niedość że super obsługa, to kebab mmmm….pyszny, dużo mięsa, surówki a właściwie warzywka krojone na twoich oczach, (nic nie leje ci się po rękach tak jak to w innych kebabach). Polecam wszystkim to miejsce, ’’tubylcom’’, turystom, imprzeowiczom, nocnym markom. Warto również nadmienić iż spotkałam tam połowe sopockiej ’’ekipy imprezowej’’ i ewidentnie zabawa może być przednia wszędzie. Innymi słowy było szybko, tanio, pysznie i przyjemnie.

Dodaj swoją recenzję miejsca Kebabistan

Ile gwiazdek?

Pisz tak, jakbyś mówił do przyjaciela (w obecności swojej matki). Prosimy o nie umieszczanie spamu, autopromocji ani obraźliwego słownictwa.

*Pole obowiązkowe

MELDUNKI