Kebabistan, Sopot
- Wiesz o nadchodzącym wydarzeniu? Dodaj do Qype
- Więcej szczegółów:
4 recenzje miejsca Kebabistan w języku polski
Zrecenzowane przy użyciu Blackberry pobierz aplikację na Blackberry
Naprawdę świetny kebab wołowy w postaci box'a z równie dobrą świeżą sałatką.
Dostaje pięć gwiazdek ze względu na podtrzymywanie tradycji oryginalnego kebabu i podawanie kilku ciekawych i innych "potraw" niż każdy inny kebab.
Jak wszyscy wspominają jest to po imprezowa przystań dla głodomorów imprezowych... kebab pierwsza klasa, polecam w szczególności kebab po kurdyjsku czy jakoś tak :)
Nie można się nie zgodzić :) Miejsce jest “poimprezową mekką” dla głodnych i zmęczonych imprezowiczów. Ceny naprawdę ok, a smak - najlepszy kebab w Trójmieście :) Każdy znajdzie coś dla siebie.
Ostatnio zostałam zaciągnięta na kebab przez znajomych w to właśnie miejsce. Była to 5 rano a im chciało się jeść po imprezie, no dobra też spróbowałam i… Był to najwspanialszy kebab jaki ostatnio jadłam. Niedość że super obsługa, to kebab mmmm….pyszny, dużo mięsa, surówki a właściwie warzywka krojone na twoich oczach, (nic nie leje ci się po rękach tak jak to w innych kebabach). Polecam wszystkim to miejsce, ’’tubylcom’’, turystom, imprzeowiczom, nocnym markom. Warto również nadmienić iż spotkałam tam połowe sopockiej ’’ekipy imprezowej’’ i ewidentnie zabawa może być przednia wszędzie. Innymi słowy było szybko, tanio, pysznie i przyjemnie.