Jeff's, Warszawa
- Godziny otwarcia:
- Pn - Nd: 9:00 - 24:00
- Wiesz o nadchodzącym wydarzeniu? Dodaj do Qype
- Więcej szczegółów:
Możesz zamieścić dowolną liczbę zdjęć.
Dodawanie plików video jest możliwe tylko dla kont premium.
11 recenzji miejsca Jeff's w języku polski
Niestety nie miałam okazji zjeść w restauracji Jeffs na Polach Mokotowskich ponieważ poinformowano nas, że są możliwe tylko 2 rodzaje płatności: gotówka lub karta KREDYTOWA Visa. Akurat nie miałam gotówki bo uważałam, że w XXI wieku wystarczy karta. Mieliśmy kartę Visa, ale płatniczą (nie kredytową) – to nas zdyskwalifikowało jako klienta…!!! Byliśmy bardzo głodni, a nas skierowano do bankomatu. Oczywiśćie skierowaliśmy się do wyjścia, ale do innej restauracji.
Zastanawiam sie jaki jeszcze zarobek właściciel otrzymuje od firmy Visa…
Pierwszy raz spotkałam sie z tak durnymi zasadami. Na pewno moja noga już nigdy nie stanie w tej restauracji.
Pracuje w branży eventowej i to doświadczenie na pewno odpowiednio wpłynie na moją ocenę o tej ""marce"".
Zrecenzowane przy użyciu Blackberry pobierz aplikację na Blackberry
Na początek: glośno i tłoczno. Klimat oryginalny, jedzenie całkiem niezłe. lekkie zaskoczenie-można płacić tylko kartą visa.
polecam dobre mule, ewentualnie - oczywiście - steki.
Dobra knajpa na wypad w kilka osób. W sumie nie tak drogo.
Śniadania są świetne, w bardzo przystępnej cenie, co prawda kiedyś jeszcze była w tym kawa/herbata. Obsługa jest ok, panny maja po prostu niezly kocioł. W weekendy tez fajna jest opcja z drinkami 2 w cenie 1.
Jeśli chodzi o reszte menu to kiedyś wziałem jakieś pełnowymiarowe danie i tak średnio sie najadłem, a cena już nie była tak przystępna.
Miejsce świetne, wypad na rowerze na pola i przy okazji śniadanko.
Swoją drogą nie rozumiem czemu można płacić tylko gotówką i kartami kredytowymi..
Świetna restauracja!! Fajny klimat, duży wybór typowo amerykańskich potraw, ładne kelnerki i niewygórowane ceny. Polecam!
Zrecenzowane przy użyciu iPhone pobierz aplikację na iPhone
Niestety obsługa jest beznadziejna, panienki mylą zamówienia, realizacja zamówień nie jest po kolei składania, kompletna porażka.
Zrecenzowane przy użyciu iPhone pobierz aplikację na iPhone
Knajpa ok, jedzenie wysmienite...
Tylko nie można płacić Amexem i to w amerykańskiej restauracji :)
Knajpa fajna. Często jadam tam śniadania w niedzielę.
Obsługa do bani. Panny są tragiczne...
Dobre miejsce jezeli mamy ochote na kawal pozadnej amerykanskiej kuchnii. W menu znajdziemy wszystko czego w amerykanskiej kanjpie nie moze zabraknac:
- steki
- hamburgery
- home made bbq-sauce
- milkshake'i
Wszystko to milej atmosferze, z mila obsluga.
Ceny jedynie troche wysoki. Za steka+frytki(big)+salatka+piwo zaplacilem ok.60zl.
Polecam i pozdrawiam,
mike-r
P.S.
Mają tam dobre i relatywnie niedrogie śniadania. N.p. śniadanie szefa za 16 zł z małym stekiem jajkami sadzonymi, tostami i kawą.
Zrecenzowane przy użyciu iPhone pobierz aplikację na iPhone
Świetna restauracja, super zarcie.
Minus za brak WiFi i często długi czas oczekiwania.
Zrecenzowane przy użuciu Google Android pobierz aplikację na Android
swietne,niedrogie sniadania,warto zlapac w drodze do pracy