Mela Verde, Warszawa

Napisz recenzję
Śledź
Zamknij

Po co sledzić?

Śledź Mela Verde i w pierwszej kolejności otrzymuj emaila z najświeższymi informacjami i aktualizacjami!

zdjęcie: MoMo27
Dodaj zdjęcie
Zamknij

Możesz zamieścić dowolną liczbę zdjęć.

Dodawanie plików video jest możliwe tylko dla kont premium.

Dowiedz się więcej

Wszystkie zdjęcia

7 recenzji miejsca Mela Verde w języku polski

Zdjęcie użytkownika: paprosz

paprosz

Warszawa

17 recenzji

Recenzja miejca Mela Verde dodana 9 Kwiecień 2011

Rewelka! Byłam tam kilkukrotnie, za każdym razem zamawiając coś innego. I wszystko było pyszne. Do tego przyjemna atmosfera, fachowa obsługa. Dobra miejsce na spotkanie z przyjaciółmi. Ale uwaga! Można się zasiedzieć... :)))

Zdjęcie użytkownika: anttena

anttena

66 recenzji

Recenzja miejca Mela Verde dodana 10 Marzec 2011

Najlepsza prawdziwa włoska pizza w Warszawie. Moje stałe miejsce spotkań z przyjaciółkami. Odwiedzamy regularnie, przy każdej możliwej okazji. Polecam! "Dzióbek" nie opada ;)

Zdjęcie użytkownika: bartollini

bartollini

1 recenzja

Recenzja miejca Mela Verde dodana 5 Styczeń 2011

Muszę przyznać, że do Mela Verde trafiłem się z lekką obawą, bo niedawny tour po rzymskich restauracjach wyśrubował mój smak, gusta i wymagania. I co się okazało? Że w Mela Verde naprawdę się starają, przyrządzają wszystko na miejscu, anie wkładaja do mikrofalówki. Sos z gorgonzolą - głęboki, aromatyczny i pysznie wyważony! Pachnące pomidory w sałatkach, pasta fresca al dente w dwóch odmianach. Do tego całkiem ciekawa zupa rybna - na gęsto z dużą ilością wsadu frutti di mare, pomidorami i pokaźną ilością świeżej natki. Pizza lekka, chrupiąca, cieniutka, składniki bardzo nieprzeciętne. Jednym slowem: polecam to miejsce z ręką na sercu :).

Zdjęcie użytkownika: msalecki

msalecki

Piaseczno

31 recenzji

Recenzja miejca Mela Verde dodana 17 Grudzień 2010

Miałem przyjemność uczestniczyć w imprezie firmowej w Mela Verde. Jedzenie było baaaardzo dobre, pizza taka jaka powinna być - cienka z małą ilością składników i pysznym serem (to w końcu potrawa biednych). Wystrój też ok, parkiet spory, w łazienkach czysto, chociaż przy większej liczbie osób zaczyna się robić brudno po paru godzinach :) pracownicy jednak robią co mogą i śmigają z mopami :) Polecam to Miejsce.

Zdjęcie użytkownika: Michał Bieniek

Michał Bi...

4 recenzje

Recenzja miejca Mela Verde dodana 31 Sierpień 2010

Całkiem fajny lokal, ale po centrum W-wy spodziewałbym się czegoś fajniejszego. Narzekać nie ma na co, ale mogłoby być lepiej. Jedzonko dobre, ale bez szaleństw.

Zdjęcie użytkownika: ruti

ruti

Wołomin

3 recenzje

Recenzja miejca Mela Verde dodana 17 Lipiec 2010

Zrecenzowane przy użuciu Google Android pobierz aplikację na Android

Jadam tu bardzo często i nigdy się nie zawiodlem polecam pizze z owocami morza oraz napój fresh. Pzdr

Zdjęcie użytkownika: aktorka

aktorka

Warszawa

50 recenzji

Recenzja miejca Mela Verde dodana 13 Luty 2009

Doskonała włoska kuchnia z prawdziwego zdarzenia przygotowywana przez szefa kuchni i właściciela Włocha. Jest to restauracja wykwintna, warta swej ceny. Lokal ma 2 sale klimatyzowane oraz pub w podziemiach. Polecam prawdziwą włoską pizze z szynką parmeńską i pomidorkami koktajlowymi. W połączeniu z czerwonym winem po prostu 7 niebo!

Dodaj swoją recenzję miejsca Mela Verde

Ile gwiazdek?

Pisz tak, jakbyś mówił do przyjaciela (w obecności swojej matki). Prosimy o nie umieszczanie spamu, autopromocji ani obraźliwego słownictwa.

*Pole obowiązkowe

MELDUNKI

Brak meldunków.

MOŻESZ ZOSTAĆ MISTRZEM TEGO MIEJSCA!

Bądź pierwszą osobą, która zamelduje się w tu za pomocą smartphone'a

Sciągnij aplikację

Miejsca w okolicy Mela Verde