Calzedonia, Poznań

Napisz recenzję
Śledź
Zamknij

Po co sledzić?

Śledź Calzedonia i w pierwszej kolejności otrzymuj emaila z najświeższymi informacjami i aktualizacjami!

Kategoria:

mariolka_q

Poznań

246 recenzji

Recenzja miejca Calzedonia dodana 23 Styczeń 2009

Mam kilka rzeczy z Calzedonii i muszę przyznać, że jakość jest super. Rajstopy są przyjemne dla ciała, megaelastyczne i co najważniejsze nie rozrywają się już przy założeniu ;-) W tym przypadku jestem skłonna wydać więcej, ale mieć dobry produkt, który po pierwszym razie nie wymaga repasacji :D Jeśli chodzi o asortyment, a znam w zasadzie tylko rajstopowy, to faktycznie Calzedonia oferuje różne wzory i kolory. Poszukując kiedyś błękitnych rajstop, znalazłam je właśnie tu. I mam je do dziś :)

Podobała Ci się ta recenzja Calzedonia?
Obraźliwa treść?
Zdjęcie użytkownika: MichalinaZ

MichalinaZ

Szczecin

68 recenzji

Recenzja miejca Calzedonia dodana 16 Styczeń 2009

Sieć sklepów Calzedonia istnieje w Polsce od ponad 6 lat.
Tę włoską firmę cechuje wysoka jakość produktów i ich zgodność z najnowszymi trendami w świecie mody.
W CALZEDONI można znaleść włoskie rajstopy damskie i dziecięce w pełnej gamie kolorów, rozmiarów i materiałów, odpowiednie dla każdego i na każdą porę roku.
Rajstopy w kratkę, romby, kwiatki, ala koronka, grube, cienkie, wszelkie rodzaje wzorów, wszystkie są cudowne!!!
Są też podkolanówki, rajstopy ala leginsy, pończochy, skarpetki dla kobiet, dzieci i mężczyzn (np. do garnituru 100% bawełny).
Charakteryzuje je duża zawartość naturalnych włókien bawełny i wełny.
Sklep CALZEDONIA oferuje także najnowsze kolekcje kostiumów kąpielowych (formy bikini i push-up), które modelują linie ciała nie powodując jego ucisku oraz kąpielówek dla mężczyzn w fajnych kolorach, dobrze zaprojektowane.
W sklepie jest miła i fachowa obsługa, dobrze doradza i pomaga w wyborze pomiędzy obszerną ofertą firmy.
Ja uwielbiam tą firmę, szkoda, że nie mają sklepu w Szczecinie!!! :(

Podobała Ci się ta recenzja Calzedonia?
Obraźliwa treść?

Dodaj swoją recenzję miejsca Calzedonia

Ile gwiazdek?

Pisz tak, jakbyś mówił do przyjaciela (w obecności swojej matki). Prosimy o nie umieszczanie spamu, autopromocji ani obraźliwego słownictwa.

*Pole obowiązkowe

MELDUNKI

Brak meldunków.

MOŻESZ ZOSTAĆ MISTRZEM TEGO MIEJSCA!

Bądź pierwszą osobą, która zamelduje się w tu za pomocą smartphone'a

Sciągnij aplikację

Miejsca w okolicy Calzedonia