zdjęcie: Quos
Możesz zamieścić dowolną liczbę zdjęć.
Dodawanie plików video jest możliwe tylko dla kont premium.
Mamma Mia
Kraków
- Adres:
Karmelicka 14, 31-133 Kraków
- Kontakt:
12 430 04 92
- Godziny otwarcia:
Pn-Nd: 7-23
Wiesz o nadchodzącym wydarzeniu? Dodaj do Qype
| Zdaniem Qyperów |
11 Recenzji Mamma Mia w języku polski
Dostałam przypaloną pizzę i to nie tak 'troszeczkę'. Obsługa potraktowała mnie jakbym chciała coś wyłudzić.
Dałam jeszcze jedną szansę, tym razem obsługa była w porządku, spaghetti- niestety nie. Niedoprawione i mdłe- wcześniej to się nigdy nie zdarzało.
Mam nadzieję, że za jakiś czas wszystko wróci do normy, aktualnie radzę pójść gdzieś indziej.
Zrecenzowane przy użyciu Blackberry pobierz aplikację na Blackberry
Dodaj komentarz dodaj pierwszy komentarz do recenzji Mamma Mia
Wspaniałe tagliatelle z kurczakiem w sosie curry! Profesjonalna obsługa, znająca się na winach i serwowanych potrawach. Atmosfera doskonała na randkę, przyjemną kolację. Niedrogo, a wyśmienicie. Polecam!
Dodaj komentarz dodaj pierwszy komentarz do recenzji Mamma Mia
Tłumy gości mówią same za siebie. Najlepsza pizza w mieście. Nie przesadzam. Świetne zupy, mięsa, makarony. Rewelacyjne desery, zwłaszcza Torta al ciocolatto i Semifreddo. Restauracja grzechu warta!
Dodaj komentarz dodaj pierwszy komentarz do recenzji Mamma Mia
Typowa włoska kuchnia i atmosfera. Jest gwarno, jest pysznie, zawsze brakuje miejsca, więc trzeba rezerwować wczesniej stolik. A jak jest dużo ludzi to znaczy, że jest pysznie, świeżo i przystępnie cenowo. Gorąco polecam sałatke z kurczakiem, wszystkie pasty i oczywiście pizza.
Mamma Mia jest połączona z Friends Caffe, gdzie jest dobra kawka i pyszne desery (ach te tiramisu).
Dodaj komentarz dodaj pierwszy komentarz do recenzji Mamma Mia
Bardzo dobre włoskie jedzenie w świetnej cenie. Niestety często bardzo zatłoczone. Fajny klimat. Połączone z Friends Caffe. Polecam każdemu!
Zrecenzowane przy użyciu Blackberry pobierz aplikację na Blackberry
Dodaj komentarz dodaj pierwszy komentarz do recenzji Mamma Mia
Mamma mia od samego wejścia zaprasza nas Śródziemnomorską kuchnią z dominacją pizzy oczywiście. Tutaj nie dostaniemy ketchupu do pizzy. Wystrój szykowny, ciepły z elementami drewna. Idealne miejsce na romantyczną kolację. Miła obsługa, 80 miejsc w środku, ale ceny plasują się na poziomie 40 zł. Częstymi gośćmi bywają pracownicy biznesowi pobliskich banków, zatem bankowe bezpieczeństwo
Dodaj swoją recenzję miejsca Mamma Mia
Miejsca w okolicy Mamma Mia
Lounge Bar Restaurant & Club SCANDALE ROYAL Plac Szczepański 2, 31-011 Kraków
![]()
Patriiciia: “Nie mogłam uwierzyć, że przy Placu Szczepańskim jest takie miejsce.. ekskluzywne, tajemnicze i kryształowe.. lounge bar, restauracja, klub = wszyst...” więcej...
Wyspiański - Restauracja-Klub Plastyków Łobzowska 3, Kraków
![]()
Jadziulka: “Doskonałe miejsce do organizacji wesela, imprezy firmowej, bankietu, koncertów i innych imprez. Możliwość zaciemnienia sali, scena, profesjonalne n...” więcej...
polski