dom sushi, Sopot

Napisz recenzję
Śledź
Zamknij

Po co sledzić?

Śledź dom sushi i w pierwszej kolejności otrzymuj emaila z najświeższymi informacjami i aktualizacjami!

Kategoria:

Więcej szczegółów:
zdjęcie: mrFLY
Dodaj zdjęcie
Zamknij

Możesz zamieścić dowolną liczbę zdjęć.

Dodawanie plików video jest możliwe tylko dla kont premium.

Dowiedz się więcej

Gdańsk

7 recenzji

Recenzja miejca dom sushi dodana 30 Sierpień 2011

Zrecenzowane przy użyciu Blackberry pobierz aplikację na Blackberry

Bardzo smacznie i ładnie, jednak dla mnie za drogo.
Osobiście na sushi w Sopocie chodzę w inne miejsce, gdzie dużo taniej i równie smacznie.

Zdjęcie użytkownika: mrFLY

mrFLY

Gdynia

88 recenzji

Recenzja miejca dom sushi dodana 20 Październik 2009

Przyznam się bez bicia.. jestem fanem sushi i kuchni wschodniej. W trójmieście jak grzyby po deszczu powstają SUSHIbary ale.. ten jest wyjątkowy jeśli chodzi o formę podawania potraw, obsługę i sushik-kucharzy. Mimo że ceny sa typowo "sopockie" to warto wydać trochę więcej i popatrzeć jak panowe na nasze widzimisię reagują z uśmiechem i tworzą cuda na małe łudeczki. Polecam!

Zdjęcie użytkownika: deforestation

deforesta...

Sopot

1 recenzja

Recenzja miejca dom sushi dodana 7 Sierpień 2009

Dom Sushi to niesamowicie klimatyczne miejsce i to nie tylko ze względu na sushi! Mialam ochotę właśnie na nie, a skusiłam się na japońską wołowinkę w przepysznym sosie mniam! nazwy nie podam, ale ślodko-gorzki ;-) Plus za obsługę, naprawdę klasa kelnerki! Wieczorami może być sporo osób, bo miejsce dobre na wyciszenie się po całodziennych wojażach po Monciaku więc czasem lepiej zrobić rezerwację! Generalnie bardzo polecam, klimat jest iście japoński i co ważne bez zadęcia!

Zdjęcie użytkownika: Pshczoolka

Pshczoolka

Gdańsk

60 recenzji

Recenzja miejca dom sushi dodana 14 Luty 2009

Moim zdaniem SUPER ! Miejsce małe, lecz niesamowicie klimatyczne ! Obługa baaardzo miła i uśmiechnięta ;) Co najważniejsze mogłam liczyć na pomoc przy wyborze dania, gdyż po “przestudiowaniu” manu niebardzo wiedziałam co wybrać.
Profesjonalne kelnerki !

Ceny moim zdaniem porównywalne z innymi sushi barami, ale sushi jest rewelacyjne - z resztą liczba klientów mówi sama za siebie !

Zdjęcie użytkownika: karkou

karkou

Gdynia

97 recenzji

Recenzja miejca dom sushi dodana 12 Luty 2009

Jedno z pierwszych miejsc w którym można było spróbować prawdziwego sushi. Jedzonko robione jest na naszych oczach, przez utalentowanych kucharzy którzy stoją za barem. Pięknie podane,udekorowane i bez dwóch zdań warte swojej ceny. Polecam smakoszom sushi, wymagającym perfekcyjnej obsługi i najwyższej jakości jedzenia. Miejsce idealne dla spotkań z przyjaciółmi, w bocznej uliczce od Monte Cassino. Z jednej strony chroni nas przed gwarem głównego deptaku, a z drugiej daje nam możliwość spędzenia miło czasu w sercu Sopotu.

masazesopot znalazłam Ogród Shusi przy ul Bohaterow Monte Cassino 11a w Sopocie zaskoczyli mnie wieloma możliwościami można wybrać jedno i to samo shusi oraz zachęcająca cena nie wysoka na portwel studenta

Obraźliwa treść?

Dodaj swoją recenzję miejsca dom sushi

Ile gwiazdek?

Pisz tak, jakbyś mówił do przyjaciela (w obecności swojej matki). Prosimy o nie umieszczanie spamu, autopromocji ani obraźliwego słownictwa.

*Pole obowiązkowe

MELDUNKI

pawelk
pawelk
Lubicz
Mistrz miejsca w dom sushi
(2 meldunki)
Sciągnij aplikację

Miejsca w okolicy dom sushi