Klub Remont, Warszawa
- Opis dodany przez właściciela:
Zapraszamy do klubu Remont przez cały tydzień!
Poniedziałek- piwny poniedziałek! Warka jasna za 0 zł!
Wtorek- piwny wtorek! Warka jasna za 0zł!
Środa- piwna środa&piana party!
Czwartek- piwny czwartek!Warka jasna za 0zł!
więcej na www.remont.klub.waw.pl
Pn - Czw, Sb: 10:00 - 0:00
Pt, Nd: 18:00 - 0:00 - Wiesz o nadchodzącym wydarzeniu? Dodaj do Qype
- Więcej szczegółów:
zdjęcie: klubremont
Możesz zamieścić dowolną liczbę zdjęć.
Dodawanie plików video jest możliwe tylko dla kont premium.
4 recenzje miejsca Klub Remont w języku polski
Narazie jest to mój ulubiony klub. Przystępne ceny – dla pań za free, tanie piwo, Trochę małolatów hamskich, ale za czyjeś zachowanie klub nie ponosi odpowiedzialności. Dobra muzyka, chodź repertuar sie powtarza, parkiet całkiem spory. Dobra lokalizacja. Dziś tam idę.
Zrecenzowane przy użyciu Blackberry pobierz aplikację na Blackberry
Dobre miejsce na wypad ze znajomymi, jednak nie ma w nic co by wyróżniało je na tle innych warszawskich klubów. Ceny umiarkowane, bywa tłoczno, obsługa w miarę sympatyczna, drinki bywają oszukane.
Polecam klub. Super imprezy, fajny klimat w srodku.
Bylam ostatnio ze znajomymi i wyszlismy w swietnych nastrojach, na pewno jeszcze tam wrocimy.
Beznadziejna obsługa. Panienki za barem niesympatyczne, momentami wręcz aroganckie. Dostałam colę wylewającą sie ze szklanki na bar, bo dziewczynka MUSIAŁA wlać do niej całą butelkę zamiast dać mi ja razem ze szklanką. Kartą można płacić dopiero od 20 zł.
Kible byle jakie, niezadbane, wieczny brak mydla w pojemnikach.
Ochrona pracuje bo musi, uprzejmość bardzo wymuszona (problemy z odpowiedzeniem na "dzień dobry" przy wejściu).
Od strony ludzia grającego koncerty miejscówka fatalna. Jedno z nielicznych w Warszawie miejsc tej rangi, do ktorego trzeba na granie przyjeżdżać z wlasnym nagłośnieniem i akustykiem. Manager ma zwyczaj łączyć kapele stricte garażowe z półprofesjonalnymi. Do tego miesza gatunki muzyczne chyba losując z kapelusza - ludzie przychodzą posłuchać bluesa a jako support dostają dwie amatorskie kapele trashowe.
UWAGA!! PROŚBA DO SAMOTNYCH DZIEWCZYN.
Przychodźcie tu,bo normalnie problem sie robi z brakiem pł. pięknej.
a teraz do rzeczy:
tanie piwo, muzyka znośna.
Ps. dla osób,które chcą wejść za darmo i mieć jeszcze tańsze piwo to polecam albo przejść się na wydział Inżynierii Lądowej lub pod Gmach Główny gdzie rozdają tzw”remonciaki” gazety w których są zniżki na piwo i wejściówki:)